Yhdistys

Oulussa toimii ja vaikuttaa Oulun Alueellinen Vanhempainyhdistys ry, jonka jäseneksi kaikki vanhempaintoimikuntien edustajat ja vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita. Toiminnan keskiössä ja kohteena ovat lapset ja heidän hyvinvointi. Teemme yhteistyötä kotien, koulujen ja päivähoidon, vanhempaintoimikuntien, järjestöjen, kaupungin toimielinten ja päättäjien kanssa.

Tarkoitus

• Vahvistaa oululaisten vanhempien ja vanhempainyhdistysten toimintaedellytyksiä ja yhteistyötä lasten kasvuympäristöön vaikuttamisessa
  • Edistää kasvatuskumppanuutta, yhteisöllisyyttä ja lasten hyvinvointia

• Edistää vanhempien mielipiteiden esiin tulemista koulutusta ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä

Toiminta

Alueellinen vanhempainyhdistys kokoaa toimijat ja perheet tapahtumiin ja tapaamisiin. Järjestämme vanhempainfoorumeita yhteistyössä kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelujen kanssa. Vierailemme kouluilla ja niiden yhteydessä monesti pidämme avoimen hallituksen kokouksen. Toiminnasta tiedotetaan kotisivujen lisäksi satunnaisesti Wilman pääsivun kautta ja aktiivisesti "Oulun alueellinen vanhempainyhdistys" Facebook ryhmässä.

Vuosikokous

Oulun alueellisen vanhempainyhdistyksen avoin vuosikokous pidetään helmi-maaliskuussa. Vuosikokouskutsu lähetetään jäsenille sähköpostissa viimeistään 2 viikkoa ennen kokousta ja vuosikokouksesta ilmoitetaan myös edellä mainituissa kanavissa.

Oulun Alueellinen Vanhempainyhdistys ry:n hallitus kaudelle 2017:

Puheenjohtaja                    Kaisu Lyöri                               Haave, Pateniemen koulun vtk
Varapuheenjohtaja              Vesa Ilola                                 Paulaharjun koulun vtk
Rahastonhoitaja                 Päivi Sarome                            Haave, Pateniemen koulun vtk
Sihteeri                             Pirita Satomaa                          Rajakylän koulun vy
Jäsen                               Satu Viuhkola-Paananen            Ritaharjun koulun vtk
Jäsen                               Tuula Pitkänen                          Kellon koulu, Haukiputaan koulu
Jäsen                               Anne Haimakainen                    Haukiputaan koulun vy

- yhteystiedot Ota yhteyttä! -sivulla

Tilinumero: FI15 4600 0010 6735 52,   BIC: ITELFIHH

Toiminnantarkastajat kaudelle 1.1.–31.12.2017 ovat Sari Törmänen ja Päivi Pirnes (vara).

Oulun Alueellinen Vanhempainyhdistys ry rek.nro. 215.002

Ihimiset.fi palvelussa: https://www.ihimiset.fi/toimija/oulun-alueellinen-vanhempainyhdistys-ry/

Esite 2017

PDF-tiedostokOuluvanhemmat_esite_vaaka_A4_2017_Final.pdf (531 kB)