TähtikOulu2015 kilpailun voittajat ovat selvillä!

26.5.2015

Vesalan koulun heijastiliivikampanja, Paulaharjun koulun toimintamallitempaukset, Pateniemen koulun erilainen vanhempainilta, Haukiputaan koulun Koulunkorva ja Ritaharjun koulun flash mop tilaongelmista - ONNEA!

Kiitos kaikille TähtikOulu2015-kilpailuun osallistuneille koulu- ja vanhemapintoimijayhteisöille erittäin hyvistä kisa-ehdotuksista! Ja onnea hyvästä yhteistyöstä ja menestystä hyville ideoille, ehdotuksia on ollut ilo lukea.

Raadin valinta oli äärimmäisen vaikea. Voittaja-ehdotuksista äänestettiin avoimen 18.5 kokouksen osallistujuien kesken ja asiantuntija raati osallistui kommentoimalla ehdotuksia. Harmillisesti monta kutkuttavan hyvää ideaa ja toimintamuotoa ei päässyt "ykkös pallille", mutta kaikki ehdotukset löytyvät kuitenkin TähtikOulu-padlet seinältä: http://fi.padlet.com/kOuluvanhemmat/tahtikOulu2015 ja kotisivuilta Yhdistys-sivun alaosan tiedosto-osoista PDF muodossa. Syksyllä järjestettävässä kaikkien Oulun alueen vanhempien kOuluvanhempainillassa esitellään, palkitaan ja jaetaan kokemuksia. Nähdään siellä!


Lisäys: Uutinen aiheesta TähtikOulu-kisa huipentuu, nähdään syksyllä tähtikOulu-illassa!, kooste Kaikki toimintamallit.