Kutsu syksyn vanhempainfoorumiin 24.9.2019, ilmoittaudu mukaan!

3.9.2019

Tervetuloa syksyn 2019 vanhempainfoorumiin, joka on tiistaina 24.9.2019 ja paikkana on Kirkkotorin koulutuskeskus, Asemakatu 5, 90100 Oulu. Aloitamme kahvittelulla 17.30 ja ohjelmallinen osuus kestää 18.00–20.00. Ilmoittaudu tiistaihin 17.9. mennessä lomakkeella: https://bit.ly/2UAvSvC

Illan aiheita ovat

* Hyvinvointikoulu ja -päiväkotikonsepti
* Inkluusion ilot ja surut Oulun kouluarjessa
* Turvallinen Oulu –hanke

Miten teemat toteutuvat lapsesi päiväkodissa tai koulussa sekä miten ne vaikuttavat oman lapsesi arkeen? Näitä pohdimme, sekä konkreettisella että tavoitteellisella tasolla. Hyvinvointiteemaa alustamassa ovat alueelliset suunnittelijat Tuula Herranen ja Susanna Hellsten. Inkluusiota meille avaa alueellisen tuen palveluvastaavat Ulla Netsäinen ja Pirjo Pylväs. Projektijohtaja Kati Kaarlejärvi sekä Sivistys- ja kulttuuripalveluiden hyvinvointipäällikkö Arto Willman ovat kertomassa miten Turvallinen Oulu -hanke näkyy koulujen ja perheiden elämässä.

Tapahtuma on avoin ja ilmainen kaikille vanhemmille. Vanhempien kanssa toimivat yhteistyötahot ovat myös tervetulleita. 

Tapahtuma on esteetön ja syrjinnästä vapaa-alue. Osallistujia toivotaan saapumaan ilman voimakkaita hajusteita. Kysymyksissä ja erityistarpeissa ota yhteyttä vanhemmat.oulu@gmail.com.

Tilaisuuden järjestää yhteistyössä Oulun kaupungin Sivistys- ja kulttuuripalvelut ja Oulun alueellinen vanhempainyhdistys.

Tätä kutsua saa jakaa: voisitko välittää viestiä koulullasi/päiväkodissasi/vanhempien verkostoissasi, kiitos.

Facebook tapahtuma: https://www.facebook.com/events/2932492090158876/

Tämä kotisivun uutinen linkkinä: https://www.kouluvanhemmat.fi/uutiset/kutsu-syksyn-vanhempainfoorumiin/

Kutsu PDF tiedostona: https://bin.yhdistysavain.fi/1591715/zgihycspKuO1z6Sadznb0SQYaI/KutsuVanhempainfoorumS19.pdf