Hyvän mielen joulukalenteri -peli

Joulumieltä yhdessä tekemällä ja pieniä valonpilkahduksia metsästäen

"Hyvän mielen joulukalenteri" on hauska, ilmainen haastepeli, joka sisältää 24 valonpilkahdusta ja yllättävää tehtävää, jotka saavat sinut (ja ihmiset ympärilläsi) hymyilemään. Luvassa on hauskaa kisailua, yhdessä tekemistä ja jouluisia palkintoja joka viikko yhdelle onnekkaalle osallistujalle!

[Liity heti mukaan alta ilmaiseksi – tai lue ensin tarkemmat ohjeet alempaa tältä sivulta.] Peli on päättynyt, kiitos mukana olleille ja onnea arvonnan voittajille (ilmoitettu henkilökohtaisesti). Peliin osallistui 51 henkilöä.

Miten se toimii?

Saat 24 päivän ajan puhelimeesi WhatsAppin välityksellä hauskoja ja valoisia hyvän mielen haasteita yllättäviin kellonaikoihin (1 haaste/päivä)! 

Voit tehdä haasteita itseksesi tai yhdessä lasten kanssa ja jakaa luovia (ehkä hullunkurisiakin) suorituksiasi somessa hashtageilla #kouluvanhemmat #jouluvanhemmat. Luovuuden käyttö ja oma tyyli haasteiden suorittamisessa on sallittua ja suotavaa. 

Astu sisään sydämelliseen jouluiseen seikkailuun, jonka olemme luoneet kaikille oululaisille vanhemmille, koululaisten ja päiväkoti-ikäisten perheille tuomaan valoa ja yhteisöllistä tekemistä joulun kynnyksellä!

Kaikkien peliin osallistujien kesken arvotaan joka viikko jouluinen yllätyspaketti! Olet mukana viikkoarvonnassa, kun jaat viikon aikana vähintään yhden suorituksen julkisesti somessa hashtageilla #kouluvanhemmat #jouluvanhemmat. Muista merkitä päivitykseen molemmat hashtagit. Pelissä mukana olevat kanavat ovat Facebook, Instagram ja Twitter. 

Peli on ilmainen, eikä velvoita sinua mihinkään – ei edes tekemään kaikkia haasteita tai jakamaan kaikkea somessa ellet halua.

Miten pääsen mukaan?

Voit liittyä mukaan seikkailuun milloin tahansa aina jouluaattoon asti tältä sivulta! Jos olet oululainen kouluikäisten tai päiväkoti-ikäisten lasten äiti tai isä, huoltaja tai jos muuten vain kaipaat pientä piristystä arkeen, olet sydämellisesti tervetullut mukaan peliin! ♥

Pääset mukaan, kun annat puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi tällä sivulla olevan lomakkeen kautta. 

HUOM! Tärkeää! Muista tallentaa puhelinnumero, jonka saat kiitosviestissä ja sähköpostikuittauksessa nimellä "Joulumieli" puhelimesi yhteystietoihin. Saat haasteet perille WhatsAppiin vain, jos Joulumielen puhelinnumero on tallennettuna puhelimeesi.

Vihjeet arvottavista yllätyksistä 

Viikko 1: Joulun puuhia

Viikko 2: Joulun makuja

Viikko 3: Joulun valoa

Viikko 4: Joulun tuoksuja

Kaikkien peliin osallistunieden kesken arvotaan lopuksi: Joulun puuhia

♦ Viikkoarvonnan voittaja etsitään ja arvotaan viikon päätteeksi (maanantaina ja viimeisellä viikolla joulupäivänä). Arvonnan voittajaan otetaan yhteyttä somekanavaa myöten (joko viestinä ja/tai kOuluvanhemmat tili kommentoi voitosta julkaisun yhteyteen). Jouluinen yllätys postitetaan voittajalle. 

♦ Peliin mukaan lähteneiden kesken (lomakkeen kautta ilmoittautuneet) arvotaan 28.12.2020 jouluinen puuhapaketti. Voittajalle viestitään annettuun yhteystietoon samana päivänä ja yllätys toimitetaan joulun välipäivinä tai sopimuksen mukaan.

Lopuksi ♥

Muistetaan hyvät some-säännöt, tunnistettavia ihmisiä julkaisuun vain luvan kanssa :)

Ota myös seurantaan @kOuluvanhemmat/Oulun alueellinen vanhempainyhdistys tilit Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.
* Yhteystietosi ovat meillä tallessa vain pelin ajan. Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää sinulle ohjeet ja puhelinnumeron, joka sinun tulee tallentaa puhelimesi yhteystietoihin pelin ajaksi. Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme lähettää sinulle haasteet WhatsAppin avulla. Yhteystietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin ja ne poistetaan pelin jälkeen.