Ajankohtaista kOuluvanhemmissa

20.10.2015

Hallitus kokoontui 7.10.2015 suunnittelemaan loppu kauden toimintaa ja myös tulevaa kautta. Tulossa vanhempaintoimijoille suunnattu mielenkiintoinen tapahtuma marraskuussa, älä missaa sitä!

Halitus piti kokouksen tällä kertaa kouluvierailun sijaan akuuttien budjettiasioiden äärellä. Suunnittelimme tulevia kouluvierailuja ja muutamaa isomapaa päätapahtumaa. Tulevan kauden tavoitteena on saada aktiivisia vanhempia joukkoomme ja ideoita, mistä halutaan tietoa ja myös toteuttamistapojen ideat ovat tervetulleita!

Päätimme järjestää yhden suuremman tapahtuman syyskauden loppuun. Tapahtuma kohdennetaan Oulun vanhempaintoimijoiden virkistäytymiseen, koulutukseen ja verkostoitumiseen. Ajankohdaksi mietittiin, joko 24.,25. tai 26.11. Tapahtumaan hankitaan vetovoimainen esiintyjä, mahdollisesti stand up –koomikko. Tulossa on mielenkiintoinen tapahtuma, älä siis missaa tätä ! Tapahtumasta informoimme lähempänä. Aktiiviset vanhemmat laittanette muistiin myös yhdistyksen vuosikokouspäivämäärän 26.1.2016. Tästä lähetämme Wilman kautta avoimen kutsun.

Tulevalla kaudella olemme mukana eri tapahtumissa, tehden näin tunnetuksi toimintaamme. Lähimpänä on jo sivullamme mainostettu Perheystävällisesti töissä  –tilaisuus 12.11 klo 18-20. Paikka: HopLop sisäleikkipuisto, Kaakkurinkulma 4. Olet tervetullut mukaan tapahtumiin! Ilmoitamme näistä kotisivulla, facebook-sivulla ja twitterissä (#kOuluvanhemmat). Seuraathan myös viikkolehtiä? Sanomalehti Kalevaan on tulossa yhteisöt-palstalle juttu vanhempaintoiminnasta. Kokouspöytäkirjat liitteineen löytyvät kotisivulta.

Tässä ”lyhyt” kooste viime kokouksessa käsitellyistä asioista.

Iloisiin näkemisiin ja kuulumisiin :)

tiedottaja Pirjo