Terveiset kOulutreffeiltä ja vuosikokouksesta 19.3.2024

19.3.2024

#kOulutreffeillä Talvikankaan koululla upea joukko oululaisia vanhempia ja vanhempaintoimijoita pääsi kierrokselle koulun tiloihin ja keskusteli vanhempaintoiminnan teemoista.

Lämmin kiitos Talvikankaan koulun vanhempaintoimikunnalle #koulutreffien järjestämisestä. ❤

Talvikankaan koulun vanhempaintoimikunta on hienosti esillä koulun kodin ja koulun yhteistyö- osiossa, käy tutustumassa, linkki Vanhempaintoimikunnalla on myös omat Facebook-sivut.  

Tapaamisen aluksi osallistujat tutustuivat toisiinsa kahvikupposen äärellä. Paikalla oli hieno joukko vanhempia ja vanhempaintoimijoita pohjoiselta, itäiseltä ja keskiseltä alueelta.

Talvikankaan koulun vs. rehtori Pirjo-Riitta Silvén kertoi innostuneena kodin ja koulun yhteistyöstä. Yhteistyössä vanhempaintoimikunnan kanssa  oli esimerkiksi luotu vanhemmille osoitettu kasvatuskumppanuushenkinen kirje huolta nostattavista aiheista, joista huoltajienkin tulisi olla tietoisia. 


Rehtorin johdolla osallistujat pääsivät kierrokselle koulun monipuolisiin ja viihtyisiin tiloihin. Lämmin kiitos Pirjo-Riitta Silvénille koulun esittelystä. 


Talvikankaan kouluun voit tutustua tästä linkistä

Talvikankaan vanhempaintoimikunta oli toivonut kOulutreffeille vapaamuotoista keskustelua esimerkiksi kodin ja koulun yhteistyöstä ja Wilma-merkinnöistä. 


Illan aikana osallistujat jakoivat keskustelun lomassa hyviä kokemuksia ja käytäntöjä liittyen esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen, uusien vapaaehtoisten houkuttelemiseen mukaan toimintaan, oppilaskunnan kanssa tehtävään yhteistyöhön ja hyvän huomaamiseen myös koulun henkilökunnan työssä.


 Hyvänä muistutuksena vanhempaintoimikunnille pyytää etukäteen tietoa koulun väeltä tulossa olevista vanhempainilloista, joihin voisi päästä mukaan esittelemään toimintaa. Erityisesti eskarista ekalle ilta ja kouluun tutustumistilaisuudet olisivat tärkeitä tilaisuuksia.

Avoin vuosikokous 

pidettiin kOulutreffien jälkeen. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Yhdistyksen toimintakertomus ja tilinpäätös vahvistettiin ja myönnettiin vastuuvapaus yhdistyksen hallitukselle kauden 2023 osalta. 

Yhdistyksen puheenjohtaja vaihtui, kun hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Janne Regelin. Erovuoroisten tilalle saatiin lisäksi kaksi uutta jäsentä, vaikuttamistoimikunnan aktiivijäsen Lilli Laurinolli eteläiseltä alueelta ja Satu Makkonen Talvikankaan koulun vanhempaintoimikunnasta.

Hallituksen kokoonpano kaudella 2024: Janne Regelin pj, Päivi Sarome, Anne Haimakainen, Ulla Holma, Tarja Tikkanen, Lilli Laurinolli ja Satu Makkonen. Lämpimät onnittelut uudelle puheenjohtajalle ja hallitukselle! Kiitos kauden 2023 hallitukselle!