Yhdessä lasten ja nuorten hyväksi!

Oulun alueellinen vanhempainyhdistys kokoaa yhteen oululaiset vanhemmat ja vanhempaintoimijat. Yhdistys toimii vaikuttajana koulutukseen, kasvatukseen ja turvalliseen kasvuympäristöön liittyvissä asioissa yhteistyössä Oulun kaupungin ja järjestöjen kanssa. Yhdistys kannustaa vanhempaintoimintaan ja edistää kasvatuskumppanuutta tukemalla kodin ja koulun/päiväkodin yhteistyötä.

Miten? Järjestämme vanhempaintoimikuntien tapaamisia kouluilla ja päiväkodeilla, annamme kannanottoja ja osallistumme tapahtumiin.

Seuraava kaikille vanhemmille avoin  Vanhempainfoorum on tiistaina 24.9.2019 kello 18.00 Kirkkotorin koulutuskeskuksessa (alustava varaus) teemoina hyvinvointikoulu ja hyvinvointipäiväkoti-konseptit sekä yhdenvertaisuuden ja inkluusion ilot ja surut Oulun kouluarjessa. Ilmainen kokoperheen Lapsen oikeuksien -tapahtuma on lauantaina 16.11. kello 10.00–15.00 Ainolan puistossa, johon osallistumme mukaan toiminnallisella pisteellä. 

Tule mukaan osallistumaan, toimijaksi tai tukijaksi - on monia osallistumisen mahdollisuuksia, lue lisää Yhdistys-sivulta

Uutispalsta

Yhdistyksemme on 
Suomen Vanhempainliiton jäsen. 

Vanhempainliitto on valtakunnallinen vanhempien osallisuuden ja kasvatusyhteistyön asiantuntijajärjestö.